lördag 21 juli 2018 kl. 21:40 v. 29 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

5 aug 21.30:

Hur får vi väckelse? 
Del 1

6 aug 5.30, 13.30:
Repris

12 aug 21.30:
Hur får vi väckelse?
Del 2

13 aug 5.30, 13.30: Repris

19 aug 21.30:
Hur får vi väckelse?
Del 3

20 aug 5.30, 13.30: Repris

26 aug 21.30:
Hur får vi väckelse? 
Del 4

27 aug 5.30, 21.30: ReprisBibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Gott Nytt År? - Holger Nilsson

Gott Nytt År? - Holger Nilsson


Publicerad januari 2005

Gott Nytt År?

Frågetecknet efter Gott Nytt år är befogat. Avslutningen av 2004 slutade med en katastrof. I och med att vi kommit så långt fram i tiden, som vi förstår av de tecken som Bibeln givit oss, så kan vi också förvänta dramatiska händelser. Jesus själv säger att denna tidsålder skall avslutas med en vedermöda som världen aldrig tidigare har sett.

”Ty då skall det bli en så stor nöd att något liknande inte förekommit sedan världen begynnelse och aldrig mer skall förekomma.” Matt. 24:21.


Tidigare i samma kapitel har han talat om jordbävningar som ett tecken att vi går mot slutet. Givetvis finns det många som inte vill höra talas om detta och man menar att det är skrämselpropaganda. Att inte ta Jesus ord på allvar är det sämsta man kan göra. Hans ord kommer att få sin uppfyllelse oavsett vad vi tycker. Hans ord kan också ses som varningar för att vi inte skall vara oförberedda. Vår regering var inte förberedd på att något sådant kunde hända som det som skett i Asien.


Det bästa är att ha kännedom om vad som komma skall, för att vi inte skall bli tagna på sängen. Bibelns profetiska ord är här den källa vi har av kunskap när det gäller denna tidsålders avslutning. Vi har där ett flertal beskrivningar på hur det skall se ut innan Jesus kommer igen. Nu är det viktigt att vi tar detta på allvar annars kommer vi att bli överraskade inför de händelser som kommer att inträffa.

Vi skriver löpande om de profetiska skeenden som är för handen i världen på många områden. Vi lägger ner mycket tid på att följa detta genom olika källor och det viktigaste skriver vi om i vår tidskrift Flammor.
Många har inte den tid som går åt för att skaffa den information som vi lyckas samla. Genom att prenumerera på Flammor så kan alla få tid att ta del av det viktiga profetiska skeendet och också upplysa andra. Därför prenumerera på Flammor under 2005. Du kanske också har olika bekanta som du vill skall läsa tidningen, ge dem då en gåvoprenumeration!

Vår avgift för fyra nr under 2005 är endast 50:-. Prenumerationsavgifter sätts in på vårt postgiro 87 34 76 – 6.

Följ det profetiska skeendet i Flammor!

Skriv ut Skriv ut!


© www.flammor.com
Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!
TIDSMASKINTwingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018