söndag 17 december 2017 kl. 05:11 v. 50 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

15 dec 17.00:

Predikan och predikanten 3

16 dec 1.00, 9.00:
Repris

8 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 1

9 jan 1.00, 9.00:
Repris

15 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 2

16 jan 1.00, 9.00
Repris

22 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 3

23 jan 1.00, 9.00:
Repris

29 jan 17.00:
Sverige i vågskålen 4

30 jan 1.00, 9.00
Repris



Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


We are obah nyedhaki bangunan candhi anyar - Holger Nilsson

We sing obah nyedhaki construction candhi anyar

Plans kanggo candhi anyar progresses. laporan New konfirmasi iki.

Iku ora mung sawetara organisasi sing pengin ndeleng candhi anyar dibangun ing Yerusalem. Saiki ana uga support gedhe antarane warga Israel iki.
Iku wis rampung ing sinau diterbitake ing koran Israel Arutz Sheva ing 18 Juli. Iku nuduhake yen 49% padha kanggo construction candhi, lan 23% marang. liyane padha undecided.
Ing podo karo sing support kanggo construction candhi sing akeh, uga wis kemajuan anyar digawe ing premis saka kuwi lan kanggo layanan imam ana ing Padaleman Suci.
Ing koran Israel ndhuwur-kasebut kacarita ing sadurungé taun, 2 Maret, kanggo kondisi kasedhiya kanggo candhi anyar karo layanan sawijining bakal bisa. Judhul ing artikel koran iki: "A heifer abang urip lan uga ing Israel."
Kanggo akeh wong uga iki ora dadi luwih, nanging ing 4 Mos. 19 negara sing saiki ing awu saka heifer abang kurban perlu kanggo prosedur perawatan diwènèhaké kanggo wong kanggo dipun ginakaken.
Supaya adoh, muspra looking for a heifer rampung abang. Jeksa Agung bisa ngetokake ora bisa dadi soko slightest ing werna, disetujoni. siji sing saiki ketemu heifer kuwi, katon dening akeh minangka tandha bilih kahanan ana candhi anyar.

Iki mung salah siji saka bagéyan bedhekan sing Mudhun menyang panggonan. Pesenan uga wis digawe kanggo rasukan imam khusus needed, lan macem-macem item wis rampung, kang sadurunge kita kacarita ing. Pedalemané Institut ing Yerusalem kacarita pungkasan mangsa panas sing uga malih resep-resep lawas kanggo roti.
Salajengipun, nyerat Temple Institute magepokan karo iki: "Israel mirsa intuitively sing bangunan candhi Suci punika proses sing lagi ditindakake lan bisa maneh mandegake."

Apa kita waca uga proses sunnat ora bisa mandegake. Banget sawetara duwe kaweruh menyang iki amarga kuwi perlu nangis kanggo memulang bab iki ing sedaya gréja.


Holger Nilsson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017