måndag 26 juni 2017 kl. 22:47 v. 26 Antikvariat | Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

23 juni 17.00:
Sverige i vågskålen 3

24 juni 1.00. 9.00:
Repris

7 Juli 17.00:
Sverige i vågskålen 4

8 Juli 1.00, 9.00:
Repris

14 Juli 17.00:
Sverige i vågskålen 5

15 Juli 1.00, 9.00:
Repris

16 Juli 21.30:
Dags att ta Gud på allvar

17 Juli 5.30, 13.30
Repris



Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


NEW DVD: Swedia ing imbangan

Saiki iki wektu kanggo awaken menyang Kahanan sing Swedia ing.

Penting kita njupuk cathetan saka bebaya teka saka militèr, politikus lan kita partake saka liwat media. Kita uga wis nampa sawetara bebaya sunnat sing kita bisa dadi madhep ganti kaping ing negara iki.

Sampeyan bisa nuduhake liyane saka pesen ing Channel 10 ing loro kaping:

On February 7 21.00Sverige ing imbangan Februari 48 5.00 13:00 Repris14 Februari 21.00Sverige ing imbangan Februari 515 5.00 13:00 Replay

Ana uga DVD rekaman ngendi sampeyan bisa ndeleng kabeh program ing seri iki bab Swedia ing imbangan:

Two DVDs karo limang program meh setengah jam saben. Swedia ing timbangan Allah. 

Apa bisa Gusti Allah apa karo negara asring diarani minangka negara paling sekuler ing donya? A negara sing uga dikenal kanggo "dosa Swedish". 

Allah nganggo perang kanggo panyapa negara nyingkur Panjenenganipun? Jawaban Alkitab iku Panjenenganipun bisa apa lan wis rampung sadurunge ing sajarah. 

Holger Nilsson nuduhake yen uga nuduhaké kahanan Swedish ngendi ancaman Russian wis dadi tambah akeh bukti ing taun anyar. 

Njupuk sawetara iki pesen Highly topikal! Supaya nambahi 200 - + 26: - ing pos = 226: - PG 36 64 81 - 0. Kanggo: Antikvariatet. Tulis: Dhawuh Swedia ing imbangan


Holger Nilsson

Tue, 07 Feb 2017 20:35:34 +0100 | Permalänk | Language: af ar az be bg bn bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl gu ha hi hmn hr ht hu hy id ig is it iw ja jw ka km kn ko la lo lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl tr uk ur vi yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


Flammor - 99 artiklar från 33 årgångar




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2017