onsdag 15 augusti 2018 kl. 06:40 v. 33 Kontakt | Mission Tanzania | Om flammor | Prenumeration |

Startsidan | Artiklar | DikterEu | FragorIsrael | Lankar | ProfetiorTidstecken |

12 aug 21.30:

Hur får vi väckelse?
Del 2

13 aug 5.30, 13.30: Repris

19 aug 21.30:
Hur får vi väckelse?
Del 3

20 aug 5.30, 
13.30: Repris

26 aug 21.30:
Hur får vi väckelse? 
Del 4

27 aug 5.30, 
21.30: Repris

4 sept 21.30:
Varning: Andlig ljumhet

5 sept 5.30, 
13.30: Repris

11 sept 21.30:
Varning: Sovande kristna

12 sept 5.30,
13.30:Repris

18 sept 21.30:
Varning: Världsliga kristna

19 sept 5.30, 
13.30: Repris

25 sept 17.00:
Dags att ta Gud på allvar 

26 sept 1.00, 9.00:
Repris 



Bibelns budskap

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Boknyhet

Dags att ta Gud på allvar


Aktuell bok

Läs mer!


Ngandika saka Islamophobia

Kita wis tak kahanan ing Swedia ngendi prangko sijine wong kang highlights lan komentar ing apa-apa sing disambungake menyang Islam. Iku banjur ndadekake dianggep minangka Islamophobic.

tiba iki buku metu judul "khalifah kang bali: nimbulaké lan jalaran". Kitab iki ditulis dening Magnus Norell. Iku jeneng uga dikenal nalika nerangake riset ing wilayah terrorism lan panganiaya politik. Iku uga sing cocog sing ora publisher wanted kanggo nerbitaké buku supaya wong bisa mesthekake yen kitab iki diterbitake.

Panjenenganipun nyerat kanthi ngisor iki bab kahanan in Sweden:

"Konsep Islamophobia iku sawijining gegaman efektif ing tangan saka Islamists lan allies wis dikenali. Uga, iku cara efektif kanggo nggawe bisu debat lan stigmatize mungsuh politik. Nanging konsep punika paling kontroversial lan loro mblusukake lan masalah amarga adhedhasar ing politicization saka term'fobi Clinical '.

Nanging individu sing nandhang sangsara saka phobias mestine kanggo nyedhiyani dhukungan lan perawatan. Islamofobier Nanging, ora cemuwit. Islamophobia wis dadi jenis nyekel-kabeh ngendi sembarang kritik Islam, ora mung Islamism, saiki pas. "Akhir Kutipan.

Miturut apa kita maca iki digawe ing tembung "Islamophobia" ing pungkasan taun 1900-an ing Amerika Serikat saka organisasi sing cedhak kadhang Muslim. goal punika cetha: kanggo nggawe bisu kabeh kritik saka Islam lan Muslim, apa iku dipun leresaken, lan kanggo pungkasanipun maju Islam ing donya lan nggawe khalifah, lan sing gol Muslim kadhang iku. Kanggo nggawe bisu kritik saka Islam mangkono katon dadi baris sing politik bener lan sregep ing negara kita.

"Ing Swedia kritikus saka Islam menyang nggawe bisu Mariah" ana judhul artikel ing News Daily iki Juni 2, 2007: Iku ilmuwan pulitik Lisbeth Lindeborg sing wrote Piece pendapat lan bisa maca ing: http://www.dn.se/debatt/ ing-Swedia-Skrams-kritikus-the-Islam-kanggo-nggawe bisu /

Iku saiki wektu kanggo ngenali pengabdian dianakaké dening Islamists, please Wigati sing kita nulis Islamists. Sampeyan uga wektu kanggo mungkasi silencing bebaya saka Islam militant dening dening ngecam déwéké kang sing ngelekake saka tembung "Islamophobia". Yen ing cara iki terus kanggo nglirwakake kasunyatan lan kanggo mbela awake dhewé kanggo bebaya, bisa dadi awakening kasar.

 



Holger Nilsson

Sat, 02 Apr 2016 21:42:21 +0200 | Permalänk | Language: af ar az bg bs ca ceb cs cy da de el en eo es et eu fa fi fr ga gl ha hi hmn hr ht hu id ig is it iw ja jw km kn ko la lt lv mi mk mn mr ms mt ne nl no pa pl pt ro ru sk sl so sq sr sw ta te th tl uk yi yo zh-CN zh-TW zu sv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fler artiklar

Predikantpool

Detta är en ny satsning som vi presenterar här. Den går helt enkelt ut på att förkunnare som vill stå till förfogande för kallelser till församlingar, gör det mot endast reseersättning.

Läs allt!


NU - kraftigt nedsänkt pris!




TIDSMASKIN



Twingly Blog Search link:http://www.flammor.com/ sort:published Bloggar som länkar hit


 

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?
Creeper MediaCreeper

Kristen Topplista från JesusSajten.se

© www.flammor.com 2002 - 2018