Fredag 19 april 2024 - Kl. 00:21 v.16

21 april 11.00:
Imanuelkyrkan, Kungsbacka
27 april 17.00:
Askeryds missionshus

Betala med Swish!

Swish: 123 305 5357

Eller scanna koden nedan i din Swishapp.


Viktig bok


 > Läs mer
_________________

Aktuell bok

Läs mer

__________________

Väckande bok

> Läs mer!


När kommer Jesus?

> Ladda ner!


Själaspis

 > Läs mer!


Profetiska tider

Ladda ned som PDF!


Han & hon - Livsviktig relation

Läs mer!


Yttersta tiden

Ladda ner som PDF!


Lättläst bok!

Läs mer!


Intressant bok!

Läs mer!


Uppenbarelseboken

Ladda ner som PDF!


Midnattstid

Ladda ner som PDF!


Dags att ta Gud på allvar

Ladda ned som PDF


Dags att vakna upp!

Dags att ta vakna upp


Aktuell bok

Ladda ner som PDF!



SENASTE NYTT

Prideveckan och Svenska kyrkans fjanteri

Som vanligt deltog Svenska kyrkan i Pridespektaklet i Stockholm. Man var inte där med ett frälsande budskap – utan ett förförande.

Svenska kyrkan är mästare i att fjäska för homolobbyisterna, Sveriges största organisation har lagt sig platt för den lilla organisation RFSL (Riksförbundet för sexuell lösaktighet.) Man verkar totalt ha tappa kursen och förståelsen för vad en kyrka har för uppgift.

I år gick svenska kyrkan under en stor banderoll med texten ”Låt hjärtat bestämma”. Med andra ord: handla efter ditt hjärtas begär – inte efter vad Guds ord säger. Om vi vänder oss just till Guds ord så har det denna upplysning att ge när det gäller hjärtat: ”Bedrägligare än allt annat är hjärtat, det är obotligt sjukt. Vem kan förstå det?” Jer.17:9.

Bibeln säger alltså att hjärtat är bedrägligt, detta som Svenska kyrkan uppmanar till att man skall följa. Om hjärtat är bedrägligt kan man bli bedragen och det blir man om man följer sitt hjärtas bedrägliga lustar och begär.

Det är också det som många gör i dessa Pridetåg – man följer sitt begär att leva ut sexualiteten på alla dess möjliga och omöjliga sätt. Svenska kyrkan verkar inte ha något att säga om detta – uppmaningen är bara att följa hjärtat.

Vore man en kyrka att ta på allvar så skulle man haft banderollen med texten: ”Låt Guds ord bestämma”. Då hade man inte blivit populär i paraden – man hade nog inte heller fått gå i den. Dessa i Svensk Kyrkan har förlorat den andliga klarsyntheten, de har förlorat det profetiska perspektivet på detta fenomen som Prideveckan är ett exempel på.

Det är nämligen förutsagt att det skulle bli så i den sista tiden: ”Framför allt skall ni veta, att i de sista dagarna kommer det människor som drivs av sina begär.” 2 Petr. 3:3. Vi lever nu i den sista tiden och nu går denna profetiska förutsägelse i uppfyllelse inför våra ögon. Svenska kyrkan ser eller förstår ingenting – utan löper med i denna rörelse istället för att profetiskt avslöja den med exempelvis detta bibelord.

Hade man bemödat sig med att öppna Bibeln och trott på ordet skulle man också kunnat läsa mer om vad som skall ske i den sista tiden: ”Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer några att avfalla från tron och följa villoandar och onda andars läror,” 1 Tim 4.1.

Det talas alltså om avfall ifrån tron – då blir det andra läror när man gör det. Vi ser den profetiska uppfyllelsen också av denna förutsägelse.

Nu gäller det att inte försköna vår tids avfall – utan fastmer avslöja det. Det är vår uppgift, inte tiga, inte bortse från det som sker, utan förkunna Guds ord med profetisk skärpa – då kan människor räddas.

Sprida Guds ord – det är kyrkans uppgift. Varför delades inte Svenska kyrkan ut biblar, traktater i Pridetåget och Prideveckan?

Svenska kyrkan måste ha missförstått sin uppgift. Ett talande exempel på det var när denna kyrka istället delade ut kondomer under Pridefestivalen i Luleå 2014!

På kondompaketet stod texten. ”Störst av allt är kärleken”. En total förvrängning av detta bibelord – det handlar inte om att erotiska sexuella begär som skall levas ut, utan några ramar och begränsningar. Denna kondomutdelning kan uppfattas som en sanktion av ett sådant levnadssätt.

Förståelsen av Guds ord måste vara vid nollpunkten när man på detta sätt sätter den texten på kondompakteten!

Detta var tydligen inte ett olycksfall i arbetet. Tidigare har man kunnat konstatera att Svenska kyrkan varit i Sälenfjällen där man tillsammans med Fjällkyrkan delat ut kondomer. Detta är en parodi på en verklig kyrka. Så illa kan det gå om man lämnar Guds ord, den grund som vi som enskilda och kyrka skall bygga på.

Det är dags för ett ordentligt andligt uppvaknande – bort från politiskt korrekthet – till ett återvändande till Gud och Hans ord.

(Det skall sägas att det finns gudfruktiga män, kvinnor och präster i Svenska kyrkan – de bör har allt stöd i sin kamp för att rädda själar i detta sjunkande skepp – Svenska kyrkan).

 

 

 

 

 

 

 


Holger Nilsson

Publicerad: 2016-08-06 | Permalänk |

Fler artiklar

Liknande artiklar
Tillståndet i Svenska kyrkan
Tillståndet i Svenska kyrkan
Av de många som analyserar Svenska kyrkan ser vi att även inom forskarkretsar ser man att tillståndet i Svenska kyrkan inte är som det borde vara – lindrigt uttryckt.Vi skall här ta med två citat, en från en professor och en från en docent, so...
Bön för Svenska kyrkan
Bön för Svenska kyrkan
Det behövs mycket bön för Svenska kyrkan. Nu börjar även man i profan media på ledarplats be för kyrkan!Nu finns det bön för Svenska kyrkan även i kvällspressen! Tillståndet har tydligen gått så långt att man anser sig behöver rycka in med bön...
Vad sägs egentligen i svenska moskéer?
Vad sägs egentligen i svenska moskéer?
Vad sägs egentligen i svenska moskéer? - Holger Nilsson Publicerad november 2005 En prenumerant ringer oss och berättar att han träffat en invandrare och att de då kom i samtal om ...
Svenska kyrkan är Israelfientlig
Svenska kyrkan är Israelfientlig
Ett exempel hur kyrkan är deras inställning till Israel är, den beskrivs som fientlig. Först skall sägas att vi inte bedriver någon förföljelsekampanj mot Svenska kyrkan - nej, det är en upplysningskampanj. Den visar hur det kan gå med en kyrka...
Svenska kyrkan och kritiken
Svenska kyrkan och kritiken
Den senaste tiden har det i media duggat tätt med kritiken mot Svenska kyrkan. Det kan knappast vara en tillfällighet. Vi verkar kommit dit där dropparna får bägaren att rinna över. Kanske dags att Svenska kyrkan börjar att åt sig av kritiken...
Sök på Flammor
Flammor på Youtube

Ny bok!
Nu har tiden kommit för avslöjandet av hur stora delar av svensk frikyrklighet har förändrat undervisningen om den yttersta tiden och Jesu återkomst.

Läs mer: Boknyhet! | Flammor - profetisk tidskrift


Senaste artiklarna
Klart budskap
Klart budskap

Det är dags att för all att inse det Carolina Torebring för fram om Jesu åt...
Iran kommer att attackeras
Iran kommer att attackeras

Iran står beredda för attack – de har vapen som kan leda till upptrappning....
Vad kan hända?
Vad kan hända?

Följetongen i Mellanöstern fortsätter. Det som startades av Hamas den 7 okto...
Hatar judar
Hatar judar

Det är en skamfläck att vi har sådan medborgare i Sverige – skäms och lär er no...
Israel attakerat
Israel attakerat

Vad blir Israels svar?Det som talar emot storkrig är att ingen önskar det....
Likgiltighetens ande
Likgiltighetens ande

Sebastian Karlsson håller en utmanande predikan....
Kursförändring
Kursförändring

Nu behöver alla bibeltroende stå upp som en man! Som påtalades i vår fö...
Populära artiklar 2024
Jesu tillkommelse eller världskrig?

Jesu tillkommelse eller världskrig?
Kan det finnas någon vägledning i denna fråga? Naturligtvis kan vi inte med b...

Vakna Europa

Vakna Europa
I sitt tal riktade sig Niinistö särskilt till Europa och uppmanade kontinenten...

Det stora avfallet – Apostasia

Det stora avfallet – Apostasia
Författare till boken är Elonora Lahti. Så här skriver Elonora: ”Vi har haft...

Harpazo

Harpazo
Elonora Lathi skriver om detta i sin bok När allting blir annorlunda. Efter...

Vedermödan

Vedermödan
Då kommer halva jordens befolkning att dö. De krigsmoln som syns nu kan...

Arkiv, år 2018:


Tidsmaskin

ANNONS:

Flammor, Maskingatan 13, 574 33 Vetlanda
Telefon: 0383-161 64 | E-post: info@flammor.com | Hemsida: www.flammor.com
Ansvarig utgivare: Holger Nilsson

Vilka läser Flammor.com?

Kristen Topplista från JesusSajten.se Blogghubb

© www.flammor.com 2002 - 2024