Program om yttersta tiden i TV3 - Holger Nilsson                                             


Publicerad april 2004

 

Återigen har i svensk TV Bibelns profetior aktualiserats. Det var i TV 3 serien ”TV3-reportage” som ett program sändes om detta den 17 mars. I detta program kom flera kristna företrädare till tals. Stanley Sjöberg, Dan Johansson och Holger Nilsson m fl framhöll flera av de tecken som talar för att vi lever i den yttersta tiden.


I programmet lyftes budskapet om Jesu andra tillkommelse upp, och på så vis gick denna väckelseförkunnelse ut till det svenska folket.  Återigen har alltså ett budskap till ett uppvaknande gått ut till skaror av människor. På mindre än ett år har nu Bibelns profetior gått ut i olika TV-program i såväl TV 1, TV 3 och i TV 4. Detta har påmint svenska folket att Bibeln är en profetisk bok som bl a ger upplysning om hur det skall se ut i världen i den yttersta tiden. Det är inte bara att TV fört ut budskapet, det har dessutom gjorts med respekt.


Det är nu dags att vi kristna inser att vi har missat en väsentlig del av förkunnelse eftersom det har talats så lite om detta i kyrkorna. Gud verkar angelägen över att människor skall få kännedom om vilken tid vi befinner oss i så att de kan göra sig redo inför Jesu tillkommelse, eftersom dess stora TV-kanaler öppnats för detta budskap.
Än en gång kan man säga att det har besannats det som Jesus säger: ”Om de tiger, kommer stenarna att ropa.”  Luk. 19:40. Här behövs en förändrad inställning och ett tillvaratagande på det intresse som verkligen finns även bland icke bekännande kristna.


Vi har även under denna vinter sett hur intresset varit stort när detta tagits upp i kyrkorna. Vid flera tillfällen har kyrkor varit fullsatta, ja, extra stolar har fått sättas in för att rymma alla som velat lyssna till budskapet.
 

Nu ligger ansvaret hos oss om vi vill ta vara på detta intresse. Nu är det dags för temahelger, bibelstudier och predikningar i ämnet!

 

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com