EU-vilddjuret kopplar greppet på medborgarna - Holger Nilsson


Publicerad augusti 2002

 

Vi har tidigare skrivit flera artiklar som visar på  vad som håller på att byggas upp när det gäller kontroll och övervakning av medborgarna i EU.  
Det kommer ständigt nya rapporter om detta, vi återger här något av det. En TT-artikel publicerad den 1 juni inleds på följande sätt:
”Sverige och övriga EU-länder vill registrera medborgarnas e-post och all annan datakommunikation. EU-parlamentarikern Charlotte Cederschiöld (m) varnar för storebrorssamhället.”
”Efter en hård kraftmätning mellan EU-parlamentet och det spanska ordförandelandet nåddes i torsdags en uppgörelse som banar väg för övervakning av e-post, besök på hemsidor och annan telekommunikation som mobilsamtal.”
Vidare säger Cederschiöld om detta: ”Att avgörandet sannolikt sker inom det rättsliga samarbetet i EU, i den så kallade tredje pelare, är en särskild fara. Det vore mycket bättre om staterna betalar för det här, för det kommer att hämma deras användning. Blir det för lätt riskerar man att främja ett storebrorsamhälle” uttrycker Cederschiöld i artikeln.


Denna EU-parlamentariker beskriver det som nu håller på att utvecklas i EU som: ”storebrorsamhälle”.
Bibelns profetiska beskrivning är i stället: det antikristliga samhället. Vem denne storebror är, talar Bibeln också om: Antikrist. Bibeln har redan avslöjat vad som är i görningen. I en annan artikel från  Smålands-Tidningen kan man få följande upplysning:
”Från 2008 kan forskare och beslutsfattare i EU ha tillgång till ett globalt övervakningssystem. Data från satelliter och jordbaserade instrument ska föras samman i en övervakningscentral. Det är kontentan av ett beslut som EU:s forskningsministrar tog nyligen.”
Vilddjuret kopplar sitt grepp över folket - ett folk utan profetisk insikt som inget anar av vad som håller på att ske!

 

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com