Sanningen kommer nu fram i konflikten Israel-Palestina - Holger Nilsson


Publicerad juni 2002


 

Det är inte bara det ociviliserade och inhumana vapnet med självmordsbombare som palestinierna använder i sin kamp mot judarna och Israel.
Lögnen är ett annat vapen till att föra människor bakom ljuset när det gäller denna kamp.
Det är bara det att lögnen tål inte ljuset och när verkligheten kommer fram står lögnen där avslöjad. På senare tid har flera avslöjanden gjorts, som är pinsamma för Arafat och den palestinska lögnpropagandan.
När det gäller Israel offensiv mot terrorismen i Jenin, spreds det ut att Israel ställt till med en massaker på palestinier.  När siffrorna summerats visar det på 52 döda palestinier, varav bara 7 civila. Detta har t o m en talesman för PLO medgivet för Washington Times.
Vi kan i detta sammanhang erinra oss de 130 civila israeler som dödades av palestinier bara under mars månad. Israel har ofta anklagat Arafat för att för att stå bakom terroristattackerna, men världen har inte velat höra på. Nu är detta dock bekräftat.


Maslama Thabet, en av ledarna för en av grupperna som utför terrordåd, har i en intervju i USA Today, talat om att Arafat ger order om terrordåd. Vidare finns nu dokument som är undertecknade av Arafat, som visar hur han finansierar självmordsbombare. De som vill se dokumenten kan gå in på Internet och se detta på: www.idf.il/arafat/english/index1.stm
Den som vi se 11 exempel som avslöjar den palestinska lögnpropagandan kan gå till:

www.idf.il/arafat/english/news/lies.stm


Svensk media har varit osedvanligt tysta att rapportera om dessa dokument och avslöjanden, men så tillhör svensk media Europas mesta snedvridna när det gäller rapporteringen om konflikten. Följer man bara svensk media så har utomordentliga möjligheter att bli förd bakom ljuset!

 

Klicka här för utskrift Skriv ut!


© www.flammor.com